InShared introduceert de SuperSafe App voor de iPhone

Leestijd: < 1 minuut

InShared heeft vandaag de SuperSafe App voor de iPhone gelanceerd. Iedereen herkent wel het probleem van wachtwoorden onthouden en belangrijke gegevens niet bij de hand hebben.  De SuperSafe App is je digitale kluis op je iPhone. Alleen jij kan met een persoonlijke code bij je persoonlijke, vertrouwelijke gegevens.

Je kunt bijvoorbeeld een foto maken van je waardevolle spullen, zoals rijbewijs en bankpassen. Deze foto’s worden niet opgeslagen in je fotoalbum. Ook kan je je logins en wachtwoorden opslaan in één overzicht. Alle gegevens staan lokaal en gecodeerd op je iPhone. Een back-up op je computer is ook mogelijk, maar dan waarschuwt InShared je wel daar voorzichtig mee te omgaan,  omdat ze de gegevens op je computer niet kunnen beschermen.

In onderstaande video kun je een demo van de SuperSafe App bekijken. De SuperSafe App is gratis te downloaden.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=bmwtb8gzkkM]

De SuperSafe App is gratis te downloaden in de ITunes Store.

0 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] zijn simpel toe te passen om het succes van een app te voorspellen. Een ander leuk voorbeeld is de digitale kluis van InShared. Hiermee kunnen iPhonebezitters simpel en gratis onder meer hun DigiD-code en BSN-nummer op een […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.