[advertorial] – Accelerator Startupbootcamp brengt met partner Rabobank de FastTrack tour naar Utrecht

Leestijd: 2 minuten

Startupbootcamp FinTech Rabobankutrecht fasttrack

Startupbootcamp FinTech, de leidende accelerator gefocust op financiële innovatie en onderdeel van het award winnende Startupbootcamp versnellingsprogramma, komt met hun FastTrack tour op 30 maart naar Utrecht. De tour richt zich op startups uit Nederland. Het eendaags event is open voor elk innovatief startend bedrijf in de FinTech industrie dat op zoek is naar advies en exposure. Meld je nu aan!

Startupbootcamp FinTech is voor hun accelerator programma op zoek naar de beste FinTech startups. De FastTrack tour is een informeel event dat dient als onderdeel van het screening proces. Elk innovatief startend FinTech bedrijf kan zich aanmelden voor de FastTrack. Het Startupbootcamp FinTech team selecteert uit alle aanmeldingen de beste teams/ideeën, die op 30 maart mogen pitchen.

FastTrack cadeau voor startups

FastTrack events geven in het kort een beeld wat de waarde van het Startupbootcamp programma is. De tien gekozen startups hebben de kans om 30 maart in contact te komen met top mentors, feedback te krijgen van andere startups en het team van Startupbootcamp FinTech te ontmoeten.

Financiële industrie experts, investeerders en entrepreneurs geven in de één-op-één sessies waardevol advies hoe de startup zijn product, business model en/of pitch vaardigheden kan verbeteren. Bovendien biedt de FastTrack de tien startups de kans om in contact te komen met de wereldwijde Startupbootcamp FinTech community. Na de FastTrack tour, die ook in andere landen en steden plaats vindt, selecteert Startupbootcamp FinTech tien startups die deel zullen nemen aan het drie maanden intensieve programma in Londen.

Nederlandse startup vorig jaar naar programma

InvoiceSharing is een goed voorbeeld van een Nederlandse startup die vorige jaar deel uitmaakte van het acceleratorprogramma van Startupbootcamp FinTech. De startup heeft ondertussen verschillende awards gewonnen, zoals de Deloitte Fast 50 Rising Star en de FinTech 50 award. Dit is een inspiratiebron voor vele startups.

Watchlist en meer

Succesvolle FastTrack startups worden op de watch list gezet en hebben de mogelijkheid om geselecteerd te worden voor het Startupbootcamp FinTech accelerator programma en ontvangen:

  • Intensieve begeleiding van mentors 400+ entrepreneurs, investeerders en partners
  • Toegang tot de markten in UK, VS en APAC
  • 3+ maanden gratis kantoorruimte in Londen
  • € 15.000 per team
  • € 450.000+ in partner services
  • Exposure naar 200+ Angels & VCs
  • Uitnodiging tot het SBC wereldwijde alumni netwerk

Rabobank als partner betrokken

Rabobank, haar dochteronderneming De Lage Landen en My Order zijn sinds vorig jaar als partner een driejarige samenwerking aangegaan met Startupbootcamp. Nederland is net als vorig jaar als één van de achttien wereldwijde locaties gekozen voor de FinTech FastTrack tour. Dit vanwege de sterke groei aan FinTech startups in Nederland.

Harrie Vollaard, Hoofd Innovatie bij de Rabobank zegt: Wij zijn enthousiast over ons partnership met Startupbootcamp FinTech. We hebben het bewijs gezien met het programma van vorig jaar en we kijken uit naar wat er dit jaar staat te gebeuren. We zijn betrokken omdat we de noodzaak zien het FinTech ecosysteem, waar startups een essentieel onderdeel van zijn, te stimuleren.”

Meer informatie:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.