Masterclass Innovation in Financial Services & Technology

Leestijd: 2 minuten

header blogartikel_advertorial

Deze advertorial is geen redactioneel artikel van [finno].

Veertig van de meest toonaangevende innovators in de financiële sector van Nederland en Groot Britannië spreken op een Masterclass Innovation in Financial Services & Technology, die achtereenvolgens plaatsvindt in Amsterdam en Londen. Met een [finno]-code kunnen lezers  deelnemen voor 995 euro (dit is een 50% korting!).

Op 14 november gaan Nederlandse en buitenlandse experts op het gebied van FinTech – zoals René Frijters, Perry Koorevaar en Ruud Smeulders – in Amsterdam (Bloemendaal) vertellen over vernieuwingen op het gebied van bankieren en verzekeren. Amos Kater van UL zal een presentatie geven over het NFC project dat in samenwerking met Rabobank, ABN AMRO, ING, Mastercard en KPN loopt in Leiden. Ook over NFC gaat de bijdrage van Startupbootcamp’s Marc Wesselink en Maikel Lobezoo van Adyen, terwijl Matteo Rizzi van Innotribe (SWIFT) collaborative innovation voor zijn rekening neemt.

finno-image

Een week later is het in Londen de beurt aan pioniers in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de Masterclass sessie op 20 november komen innovatieve mobiele betalingssystemen aan bod in de presentatie van Mark McMurtie (over Vodafone’s Zapp en hoe het in verhouding staat tot iDeal in Nederland), terwijl Arthur van de Graaf (Seeds.nl) en Luke Lang (Crowdcube) dieper ingaan op crowdfunding in zowel Nederland als Groot Britannië.

Op 21 november zal de Masterclass op bezoek gaan bij de London Disrupts Finance Conference and Showcase, die in Europa’s grootste accelerator ruimte voor financiële en retail technologie – Level39 op Canary Wharf –  plaats vindt. Presentaties van Dr Christopher Sier (Director van het Financial Services Knowledge Transfer Network) en Samad Masood (Director van het FinTech Innovation Lab) worden afgewisseld met panel discussies over bank platforms, vreemde valuta diensten, security en innovatieve betalingsssystemen waar bedrijven als Additiv, TransferWise, The Currency Cloud, Paymill, Digital Shadows en Europese start-up van het jaar Trustev aan mee doen.

Om van de speciale aanbieding gebruik te maken, kan je je inschrijven op de website van Masterclass on Tour met promotie code “FINNO”. We zien er naar uit om je in Amsterdam en Londen te kunnen verwelkomen! De prijs is inclusief een retourvlucht naar Londen en een hotelovernachting.

finno-banner

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.