Emerce eFinancials – Interview met Patricia Devlaeminck (SNS)

Leestijd: 2 minuten

header blogartikel_Pascal

Inmiddels is Emerce eFinancials 2013 al weer een aantal weken oud. Maar voor degene die het gemist hebben heb ik nog een paar video-interviews tegoed. Vandaag een interview met Patricia Devlaeminck, Directeur Klantbeleving bij SNS.

De SNS heeft de afgelopen jaren haar dienstenconcept flink onderhanden genomen. Patricia vertelt dat een dergelijke verandering niet kan zonder toegewijde medewerkers. Maarten Korz, innovatiemanager bij de Rabobank, sprak kort met Patricia over haar presentatie op Emerce eFinancials.

interview Patricia Devlaeminck SNS Emerce eFinancials 2013 finno

Patricia Devlaeminck heeft, na haar studie commerciële economie, ruim 20 jaar ervaring opgedaan bij diverse financiële instellingen. Sinds 2009 maakt ze onderdeel uit van de directie van SNS Retailbank en was in diverse functies verantwoordelijk voor verschillende bedrijfsonderdelen, zowel voor afdelingen met als zonder direct klantcontact. Patricia heeft vanuit verschillende perspectieven ervaring opgedaan en begrijpt dus als geen ander dat effectief samenwerken en werken vanuit intrinsieke motivatie ongekend belangrijk zijn. Haar passie is met plezier resultaat halen door mensen (weer) met elkaar te verbinden. In haar huidige functie, als directeur Klantbeleving, legt ze zich toe op het creëren van meer verbinding tussen klanten, collega’s en leidinggevenden, met als doel: meer superpromoters.

De droom van de SNS Bank is om klanten zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren in het klantcontactproces met behulp van 1 gecentraliseerd systeem. Om deze droom waar te maken, gelooft SNS Bank niet alleen in klantcontactsystemen en -processen, maar zeker ook in toegewijde medewerkers. Patricia Devlaeminck vertelde tijdens Emerce eFinancials hoe zij hun medewerkers inspireren en toerusten met de juiste software om klanten optimaal te adviseren. Met als resultaat: binnen 3 weken een spectaculaire stijging van de klanttevredenheid.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hj4I7ea5xVY]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.