Interpolis, glashelder met klantbeoordelingen

Leestijd: < 1 minuten

Interpolis heeft haar naam hoog te houden als het gaat om transparantie. In tijden dat de financiële sector inboet aan vertrouwen, gaan consumenten steeds meer af op het advies van vrienden, familie en andere klanten. Dat heeft Interpolis goed begrepen. Bij ieder particulier product kunnen klanten nu een beoordeling geven.

Bij ieder particulier verzekeringsproduct stond al: Wat is het?, Dekking, Waar moet ik op letten? en Wat kost het? Nu is de productinformatie aangevuld met beoordelingen van klanten. Er kan op een schaal van vijf sterren een oordeel gegeven over dekking, premie en service. Omdat de klantbeoordelingen nog maar net gelanceerd zijn heeft Interpolis haar eigen producten allemaal vierenhalve ster gegeven. Ze vindt haar eigen producten dus nog geen vijf waard. De eerste beoordeling voor de autoverzekering is al binnen. Klanten konden gedurende een langere tijd al klantbeoordelingen geven. Nu zijn deze beoordelingen voor iedereen zichtbaar, laat Interpolis weten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.