Bump lanceert een app waarmee je elkaar eenvoudig kunt betalen

Leestijd: < 1 minuut

In het verleden besteden ik wel vaker aandacht aan Bump Technologies. Met de Bump app kan je eenvoudig je digitale visitekaartje, contactgegevens en foto’s uitwisselen met iemand die naast je staat. Selecteer de gegevens die je wilt delen, ‘bump’ de telefoons tegen elkaar en de gegevens zijn uitgewisseld.

In het verleden hebben zowel PayPal als ING Direct al een gebruikt gemaakt van deze Bump Technologie en daarmee peer-to-peer betalingen mogelijk gemaakt. Nu heeft Bump Technologies ook haar eigen peer-to-peer betaalapp gemaakt: Bump Pay.

Aan de nieuwe Bump App hoef ik niet te veel woorden te wijden. Een bedrag aan elkaar betalen is zeer eenvoudig. Binnen 15 seconden heb je een bedrag aan elkaar ‘over gemaakt’, getuige onderstaande video.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pzTZ0WmwahM&]

Wil je met Bump Pay geld aan elkaar betalen, dan zal je moeten beschikken over een PayPal-account en een iPhone of Android-telefoon. Wereldwijd zijn er al ruim 80 miljoen Bumpgebruikers. De kans is dus groot dat de app een vliegende start maakt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.