Emerce eFinancials – interview met Jessica Niewierra (ABN AMRO)

Leestijd: 2 minuten

header blogartikel_Pascal

Vorige week introduceerde Jessica Niewierra, Directeur Internet & Mobiel bij ABN AMRO, tijdens haar keynote presentatie op Emerce eFinancials  de term ‘contextueel bankieren’.

“Nieuwe technologie stelt ons in staat dichterbij onze klant te komen”, aldus Jessica. Omdat de bank zo dichtbij komt, kunnen ze steeds meer leren over het leven, de wensen en de voorkeuren van de bank. De klant komt niet langer naar de bank, de bank is daar waar de klant is, in de context van de klant.

Maarten Korz, innovatiemanager bij de Rabobank, sprak kort met Jessica over veranderend klantgedrag en contextueel bankieren.

Interview Jessica Niewierra ABN AMRO Emerce eFinancials 2013 finno

Jessica is directeur Internet & Mobiel bij ABN AMRO. Ze is verantwoordelijk voor de strategievorming, ontwikkeling en de exploitatie van de digitale kanalen van ABN AMRO. Tevens is Jessica lid van de Raad van Commissarissen van Yarden. Jessica presenteert regelmatig op (inter) nationale conferenties en geeft incidenteel masterclasses bij Nyenrode Business Universiteit, de UvA en de Erasmus Universiteit. Tot slot is Jessica voorzitter van de Europese Mobile Banking Advisory Council van EFMA en voorzitter van de jury van de Nationale Contact Center Awards.

Tijdens Emerce eFinancials nam Jessica de toehoorders mee in de veranderende wereld van de klant anno nu. De klant anno nu is always connected en wil snelheid en gemak. De klant anno nu wil ook persoonlijke relevantie en leren vanuit de context. De klant wil alles, overal en nu. De context van de klant is key en vanuit die wetenschap ontstaat contextueel bankieren.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RL-5vNiLVYw]

De presentatie van Jessica kan je hieronder bekijken. Vergroot de presentatie op je scherm, zodat je de originele presentatie in breedbeeldformaat kunt bekijken.

[slideshare id=27780216&doc=jessicaniewierraefinancials31-10-2013-131031101304-phpapp01]

Binnenkort zal [finno] uitgebreider met Jessica spreken over contextueel bankieren. Blijf [finno] volgen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.